Hvad kan du egentlig bruge af meditationer, som kan hjælpe, når du har angst.
angst meditationOg det vil jeg gerne give mit bud på. Du kan også se min video om angst og meditationer HER <<<
angst meditation

Mine absolut favorit meditationer
angst meditation

Det jeg vil give dig idag, er de angst meditationer jeg selv har brugt, som har gjort underværker i mit liv, og som jeg stadig bruger. angst meditationangst og meditationangst meditationJeg synes, det er forskellige meditationer, som har været vildt gode for mig.
angst meditation

Gratis angst meditation
angst meditation

Det er jo det, der er så fedt – ude i den her verden er der bare så mange super søde og cool mennesker, der laver masser af gratis ting, som vi andre hapse ned i og tage til os og bruge i vores liv.
angst meditationDu kan måske spørge dig selv, hvorfor vi overhovedet gider at lave angst meditation.
angst meditationOg det gider vi jo godt, fordi forskningen har påvist, at meditation hjælper os rigtig meget og det er en god måde at investere din tid på når du har angst, fordi det simpelthen går ind og beroliger dit nervesystem.
angst meditation

En travl hverdag

 

Vi allesammen har en travl hverdag, hvor der sker rigtig mange ting. Læs også: 4 angst triggers, der gør din angst værre
angst meditationVi er på arbejde, hvor der er en masse mennesker, der stiller en masse krav til os.
angst meditationNår vi ikke er på arbejde, er vi hjemme, hvor vi har en masse gøremål. Vi har måske nogle børn der skal til sport og de skal bringes og hentes.
angst meditationOg så skal der laves mad, bades, puttes, læse godnathistorie…
angst meditationOg det kan også være vi lige selv vil have noget mig tid, det jeg også kalder ME TIME.
angst meditationangst og meditationangst meditationSå vi skal måske også noget.
angst meditationOG SÅ har vi vores venner, vores familie – vores aftaler om at vi gerne vil ses.
angst meditationOg PUHA – vi vil bare gerne så meget – på den tid vi har. Læs også: Hvorfor du skal slutte fred med din ængstelige hjerne
angst meditationOg det er derfor vi skal lave meditation.
angst meditation

Angst og meditation
angst meditation

Det jeg gerne vil give dig er 4 af mine bedste meditationer.
angst meditationDem jeg selv har brugt – og stadig bruger.
angst meditationDet kan være du har fulgt mig, men det kan også være at du overhovedet ikke kender mig. Læs mere om mig og min historie lige her <<<
angst meditationangst og meditationangst meditationMen hvis du kender mig så ved du måske, at jeg rigtig godt kan li’ den livsfilosofi som er buddismen.
angst meditationDa jeg havde angst og det buldrede og bragede i mit liv og INGENTING fungerede som i SLET IKKE.
angst meditationDer læste jeg en bog af Mark Epstein “Hvordan man går i stykker uden at falde fra hinanden”.
angst meditationJeg kan godt li’ buddismen fordi de har meget visdom at give os der har angst, fordi buddismen handler om (også ihvertfald) at få ro på tankerne, fordi så flyder tankerne meget bedre.
angst meditationDet er en svær disciplin som alt andet her i livet.
angst meditation

Mine 4 absolut bedste angst meditationer!angst meditation

1. Buddhist Society of Western Australia <<<

Denne meditation er guided af munken Ajahn Brahm. Han er den mest moderne munk, jeg har set. Han har humor og spreder glæde og godt humør rundt om sig. Hans meditation er helt sikkert et besøg værd.
angst meditation

2. Louise Hay – Morning Meditation <<<

Det er en rigtig god meditation, du kan kickstarte din dag med. Du får et klart fokus, bliver afslappet og i godt humør, inden du står ud af sengen.
angst meditation

3. Louise Hay – Evening Meditation <<<

Det er en fantastisk meditation at afslutte din dag med. Du kan høre den, når du ligger dig til at sove om aftenen. Den opsummerer dagen – og den guider dig til at give slip på de oplevelser, du har haft i løbet af dagen – af både gode og dårlige.angst meditation

4. Benita Holt Rasmussen – Siddende Meditation <<< 

Denne meditation er i blandt mine absolut favoritter, fordi den får dig til at se objektivt på dine tanker. Du kan sagtens ligge ned, selvom den hedder siddende meditation. Den fokuserer på at alle tanker er velkomne og husker dig på, at dine tanker blot er ligesom skyer på himlen – der vil hele tiden komme en ny og erstatte den gamle. Når du bruger denne meditation over længere tid (2-3 måneder) vil nogle af fokuspunkterne bundfælde sig i både sind og krop. Bare vent og se!
angst meditation

Skriv en kommentar, hvis der er noget du kan bruge fra indlægget. Jeg læser alle kommentarene, og jeg skriver altid tilbage. Jeg synes, det er super cool at være i dialog med mine læsere. Tak fordi du læste med idag Hjælp til angstAngst hvad kan man selv gøre?

angst meditation

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig mine 7 konkrete råd og værktøjer til at få angsten væk.

JA TAK, JEG VIL GERNE TILMELDE MIG