KURSER

De 10 trin handler bl.a. at finde årsagen bag angsten, tankebetydning, åbenhed og accept, åndedrætsøvelser, kost, motion, guide til selvhjælpsøvelser samt tips til pårørende. Dette kursus er meget personligt. Du får en rigtig god baggrundsviden om angst og dens opståen og jeg kommer med en række værktøjer, du kan bruge til at træne aktivt med angsten og dermed på sigt blive den kvit. I første omgang handler det om at blive bevidst om, hvad der udløser angsten og så for pokker da få masser af værktøjer, du kan tage i brug med det samme. Alle værktøjer bruger jeg selv i mit eget liv – og derfor ved jeg, at det er noget der virker Jeg er kendt for at give et realistisk billede og taler lige ud af posen – der er ingen nem vej, men efter dette mini-kursus er du meget mere fortrøstningsfuld og optimistisk. 

Når du har angst, er det fordi du fokuserer på alt det, der kan gå galt. Den GODE nyhed er, at dine angst-tanker kan du selv ændre! Når dine angst-tanker fylder hos dig, er det fordi du har 200 % fokus på netop det.  

 
Tager du din angst seriøst og er du træt af, at den fylder hos dig, kan du gøre noget ved det lige nu. Og jeg er ked af at sige det … Der er desværre ikke noget Quick Fix.  
 
Du er nødt til at vælge at prioritere dig selv og sætte dig selv FØRST. Og det betyder også, at du bliver nødt til at investere i dig selv. 
Det tog faktisk tid, før jeg selv forstod, at jeg ikke fik det bedre, hvis jeg ikke fik hjælp fra andre. Da jeg forstod det 100 % rykkede jeg i gigantiske steps. 
(Visited 62 times, 1 visits today)
Share This