KURSER

Når du har angst, er det fordi du fokuserer på alt det, der kan gå galt. Den GODE nyhed er, at dine angst-tanker kan du selv ændre! Når dine angst-tanker fylder hos dig, er det fordi du har 200 % fokus på netop det.  

 
Tager du din angst seriøst og er du træt af, at den fylder hos dig, kan du gøre noget ved det lige nu. Og jeg er ked af at sige det … Der er desværre ikke noget Quick Fix.  
 
Du er nødt til at vælge at prioritere dig selv og sætte dig selv FØRST. Og det betyder også, at du bliver nødt til at investere i dig selv. 
Det tog faktisk tid, før jeg selv forstod, at jeg ikke fik det bedre, hvis jeg ikke fik hjælp fra andre. Da jeg forstod det 100 % rykkede jeg i gigantiske steps. 

Denne workshop er til dig, der gerne vil ud at flyve og skabe nogle dejlige minder for livet med familie og venner. Det handler om at tage tyrene ved hornene – og at du beslutter dig for at NU skal det på TO DO listen.  

Det er fedt at være på ferie i udlandet med familien – og det er da synd, hvis det er flyrejsen, der forhindrer dig. Og det hele handler jo om at tage de små skridt, der er vigtige for dig. 

Mini workshoppen består af videoer, guidelines, gode råd og så har jeg video-dokumenteret min egen flyrejse til Malta 🙂 Her går du med mig ud til flyet, du er med på take-off og undervejs på flyrejsen! 

(Visited 196 times, 1 visits today)
Share This