KURSER & WORKSHOPS

Meditation kursus

TAKE A DEEP BREATH

Jeg har skabt denne workshop for ambitiøse og ressourcestærke kvinder, der ønsker at leve et hjertefokuseret liv med mindre træthed, mere indre ro og meget mere energi og overskud.
Denne workshop skaber Forståelse, Omsorg, Energi. Mod og Styrke.
Du får 4 Masterclasses sprængfyldt med indsigter, erfaringer, læring og altid med et redskab, en teknik eller en strategi lige til at bruge i en travl hverdag.
DAG 1: Reducér intensiteten af en stressreaktion og skab indre ro
DAG 2: Skab mere indre ro og flow i dit liv
DAG 3: Skab et nyt fundament indeni dig
DAG 4: Find din nye rytme

Tag kontrollen over dit mindset

TAG KONTROLLEN OVER DIT MINDSET

Du er IKKE din angst! Din angst er IKKE dig! Angsten fortæller ikke en skid om – HVEM DU ER SOM MENNESKE ⚡️ Angst er en følelse, du oplever.
Angst er et symptom på:
👉 Hvordan du lever dit liv.
👉 Hvordan du har det i dit følelsesliv.
👉 Hvordan du har det indeni dig.
👉 Hvor autentisk du lever dit liv.
👉 Hvor ofte hjernen vinder over hjertet i dine beslutninger.
👉 Hvor meget du lytter til dit hjerte.
👉 Hvor meget dine kerneværdier og følelser fylder hos dig.
På denne workshop tager jeg fat på: 
– Angsten som et kompas.
– Hvordan ser du på din angst?
– Hvilke labels putter du på din angst?
– Hvad fortæller angsten dig – vi kigger fra barnsben og frem til nu?
– Har du et overvejende negativt eller positivt mindset?
– Hvilke ord bruger du til at beskrive din angst over for dig selv, partner, ægtefælle, familie, kollegaer, chefer.
– Ser du dit livsformål / visionen for dit liv klart?
– Hvordan du motiverer dig selv, når arbejdet med angsten og dig selv er svært og drænende!
– Jeg guider dig igennem et meget effektivt HeartMath værktøj til hurtigt at skifte din følelsesmæssige energi, der er med til at skabe øget harmoni i dit nervesystem.
De ord, du siger resized

DE ORD, DU SIGER

I denne workshop har vi fokus på de ord, du bruger. Både i din indre selvsnak og i din kommunikation med andre mennesker.
Hvad går du og siger til dig selv og hvad går du og siger til andre. Vi skal huske på, at alt det vi siger, alt det vi gør, alt det vi er – er energi.
Det er basis viden og værktøjer, men du kan heller ikke bygge noget mere på, hvis du ikke har fundamentet på plads.
Hvis du ikke er 100 % opmærksom på, hvad det er for nogen ord, du bruger.
👉 Så er der et arbejde, der ligger foran dig nu.
Det kan godt være, at du tænker lige nu; “Det er jo bare ord”.
Nej, det er ikke bare ord.
Det påvirker fuldstændig dine tanker, dine følelser, dine resultater i dit liv, den måde du kigger på dit liv, hvor tilfreds du er med dit liv, hvor taknemmelig du er for det, du har i dit liv.
 
Måske sidder du i en eller anden situation, hvor du føler, at det er meget svært at være.
Du ved sgu’ ikke, hvad du skal gøre ved det. Der kan du lige tag et kig på, hvad er det, du siger til dig selv om det – siden du er der.
Ord er nemlig med til at skabe:
1. Dine tanker.
2. Dine følelser.
3. Din energi.
4. Din modstandskraft.
Indre pleaser

KICKSTART DIG SELV

De fleste mennesker, der får angst er meget dårlige til at mærke sig selv – sine følelser. Når du ikke mærker efter, hvordan du har det følelsesmæssigt, har du ekstra svært ved at passe på dig selv. Det er svært eller nærmest umuligt for dig at tage de bedste beslutninger for dig selv.Det kan også være, at du har vænnet dig så meget til at føle dig skidt tilpas indeni, at det er blevet din “normale” tilstand. Dit indre kompas er gået i stykker. Du får denne live-optagelse direkte i din indbakke, hvor du kan se gense den for altid.

Få styr på din følelsesmæssige energi

FÅ STYR PÅ DIN FØLELSESMÆSSIGE ENERGI

Hvor tit stiller du dig selv det spørgsmål: Hvordan føles det at være mig indeni? Det gør du sikkert aldrig eller alt for sjældent! Du og jeg har mange forskellige følelser – HVER ENESTE DAG! Dine følelser er meget forskellige, fordi de gør forskellige ting indeni dig.
Du har 2 typer af følelser. Den ene er fornyende følelser – dem der giver dig energi og lader dig op. Den anden er drænende følelser. Angstfølelsen er en meget kraftfuld og drænende følelse. Den sluger sindssyg meget af din energi. Det er også derfor du tit og ofte føler dig helt slatten, overvældet og træt. Du er simpelthen ved at løbe tør for benzin – du er ved at gå kold!!

👉 Er du klar til at respektere din krop og dens grænser (skab mere harmoni i dit følelsesliv)!
👉 Vil du blive bevidst om, hvordan du bruger din følelsesmæssig energi (angst, frygt, frustration, vrede, tristhed)!
👉 Vil du lære, hvordan din følelsesmæssig energi påvirker din fysiologi og ydeevne (både fornyende + drænende følelser)!
👉 Vil du have teknikker og værktøjer til at stoppe energispild (selv-reguleringsteknikker)!
👉 Er du klar til at stå meget stærkere i modvind (øge din modstandskraft)!

På denne workshop fortæller og viser jeg dig, hvordan du får styr på din følelsesmæssige energi. Det er vigtigt at vide, hvad du skal gøre, så du kan begynde at få angstfølelsen ud af dit liv igen – og når du vil minimere tilbagefald. Når du arbejder med alt det jeg giver dig i workshoppen, er det ikke kun angstfølelsen der går stille og roligt væk men også alle dine angstsymptomer. Du får denne workshop på dit eget online space, hvor du kan se den igen og igen.

Skab indre ro og øget stabilitet

SKAB INDRE RO & ØGET STABILITET

Denne workshop er til dig, der er træt af at have evig kaos indeni hele tiden.
På denne workshop deler jeg HeartMath’s biofeedback metode, viden og teknikker med dig, hvor jeg viser dig, hvordan du skaber meget mere indre ro og øget stabilitet 💝
Det er ikke så almindeligt kendt, at hjertet faktisk sender flere signaler til hjernen, end hjernen sender til hjertet!
Hjertet har sin egen funktionelle hjerne, som kaldes hjerte-hjernen, der kommunikerer med og påvirker hoved-hjernen via nervesystemet, det hormonelle system og andre kredsløb.
Det påvirker hoved-hjernens funktion og de fleste af kroppens store organer og spiller en vigtig rolle i vores mental- og følelsesmæssig erfaring (oplevelse af det der sker omkring os) og kvaliteten af vores liv.
👉 Hjertet reagerer altså ikke kun på hjernen, men hjernen reagerer også kontinuerligt på hjertet.
Det kan hjælpe dig med at få en forståelse af, hvordan dag-til-dag stressende begivenheder og situationer påvirker din modstandskraft.
Med den forståelse kan du begynde at sætte dig i førersædet i stedet for at lade angsten og dine stress-reaktioner bestemme, hvordan du reagerer.
På workshoppen giver jeg dig en teknik, der skaber en ændring i den følelsesmæssig struktur, der er indeni dig lige nu. Den hjælper dig med at etablere nye følelsesmæssige mønstrer.
Når du træner den her teknik, lærer du at opretholde, det vi kalder i HeartMath kalder “Coherence” i længere perioder – hvilket bliver dit nye referencepunkt.
Hvis du er nysgerrig på at få dit hjerte, hjerne og krop til at arbejde bedre sammen, og på den måde skabe en øget harmoni i dit Autonome nervesystem og hormonelle system, har du nu denne mulighed. Du får denne workshop på dit eget online space, hvor du kan se den igen og igen.
(Visited 719 times, 1 visits today)