Jeg er bange for at dø

Jeg er bange for at dø

Jeg har fået en del henvendelser om at være “bange for at dø” – måske fordi det var det, jeg selv fik.
dødsangstNår jeg tænker tilbage – var det en vild periode at være inde i.
dødsangstJeg var bange for at dø hver eneste dag, hvert minut, hvert sekund, hvert åndedrag. Jeg var bare bange for at dø hele tiden. Når jeg tænker over alt det, jeg har været igennem med angsten, klapper jeg mig selv på skulderen. Hold kæft, … Læs resten ---> “Jeg er bange for at dø”

Angst meditation

Angst meditation

Hvad kan du egentlig bruge af meditationer, som kan hjælpe, når du har angst.
angst meditationOg det vil jeg gerne give mit bud på. Du kan også se min video om angst og meditationer HER <<<
angst meditation

Mine absolut favorit meditationer
angst meditation

Det jeg vil give dig idag, er de meditationer jeg selv har brugt, som har gjort underværker i mit liv, og som jeg stadig bruger. angst meditationangst og meditationangst meditationJeg synes, det er forskellige meditationer, som har været vildt gode for mig.
angst meditation

Gratis angst meditationer

Læs resten ---> “Angst meditation”
Skab overblik og ro i en travl hverdag

Skab overblik og ro i en travl hverdag

Idag vil jeg give 5 af mine vigtigste erfaringer videre til dig.
Det handler om at skabe overblik og ro i en travl hverdag. Du kan også se min video om at skabe overblik i hverdagen lige her <<<
Der er ingen af mine kunder, der har henvendt sig til mig for at få hjælp, som har en ugeplan eller et ugeskema over deres uge.
Og det er sindsygt vigtigt, når du har angst, at du skaber dig et overblik … Læs resten ---> “Skab overblik og ro i en travl hverdag”

Romkugler – på den sunde måde!

Romkugler – på den sunde måde!

Her forleden dag havde min søn fødselsdag og skulle dele ud i sin børnehave, og her er der “sukker politik” (det skal være uden sukker, så ingen flødeboller her). Angst hvad kan man selv gøre?Jeg var blevet træt af at bage pølsehorn og boller. Der skulle altså ske noget nyt i år!

Angst hvad kan man selv gøre?Jeg sad på Google og ledte med lys og lygte efter noget lækkert og børnevenligt – og pludselig faldt jeg over en fantastisk opskrift på romkugler (eller du kan måske også … Læs resten ---> “Romkugler – på den sunde måde!”

Share This