Det her med at nogen mennesker skulle være mental svage eller mental stærke, findes ikke. Se også: De 3 faktorer der afgør, om du er en af demAngst hvad kan man selv gøre?Da jeg havde det rigtig dårligt med min angst, og fortalte om hvordan jeg havde det. Fik jeg nogle gange den her:Angst hvad kan man selv gøre?“Jamen, Sofia, jeg har altid set dig som en stærk person”. Angst hvad kan man selv gøre?Hvad er mental styrkeOg det blev jeg faktisk rigtig irriteret over.Angst hvad kan man selv gøre?Jeg har nemlig ALDRIG ladet angsten definerer mig som person. Jeg har holdt fast i følelsen af, at jeg ER en stærk person. Og det har hjulpet mig igennem min proces.Angst hvad kan man selv gøre?Vi har alle sammen en portion mental styrke.Angst hvad kan man selv gøre?Og det er denne portion, du kan gøre større.Angst hvad kan man selv gøre?Når du ønsker at udvikle mental styrke handler det om at gøre dig bedre til at håndtere følelser, styre tanker og have en konstruktiv adfærd trods det “Shit Hole” du måske befinder dig i lige nu. Læs også: Angst meditation

Angst hvad kan man selv gøre?

3 faktorer der afgør din mental styrke:

Angst hvad kan man selv gøre?⇒ Genetik – Dine gener har indflydelse på, om du har mulighed for at udvikle psykiske sygdomme.

⇒ Personlighed – Du har måske naturligt et sind, der hjælper med at se realistisk på den situation du står i og tænke overvejende positivt.

⇒ Erfaring – Dine livserfaringer påvirker din selvopfattelse dvs. dit syn på sig selv og din omverden. Læs også: Fundamentet for mental styrke
Angst hvad kan man selv gøre?mental styrkeDu kan ikke ændre på en dårlig barndom, men det behøver IKKE at betyde, at du ikke kan øge din mentale styrke!
Angst hvad kan man selv gøre?Alle har mulighed for at blive mental stærkere ved at afsætte tid og energi. 

 

 

Angst hvad kan man selv gøre?