ONLINE WORKSHOP

 DU KAN TAGE HVOR OG NÅR DU VIL

OG I DET TEMPO, DER PASSER DIG!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KVQxFITAIvw" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

[countdown date=”2018-02-02″]

 Måske kan du genkende det her? 200_x_50

» Du har svært ved at styre tankerne?

» Du ved måske ikke helt, hvad der virker mod angsten og hvad du selv kan gøre?

» Du har før haft angst, men nu er den blusset op igen?

» Du har svært ved at se din angst fra en ny vinkel?

» Du ønsker at få opfrisket den viden, du har om angst, og hvordan du bruger den aktivt?

 

Denne online workshop tager dig igennem 4 moduler, hvor du undervises i:

 • Hvordan du i en travl hverdag bruger fysisk aktivitet til at få roligere tanker og færre angstanfald.
 • Hvordan du med kosten naturligt dæmper angsten og styrker humøret og kroppens energi.
 • Hvordan du skaber konstruktive og realistiske tanker, der gør dig stærkere, når angsten dukker op.
 • Hvordan du mindsker tilbagefald og får en større portion mental styrke til fremtidens op og nedture.

Simple strategier, du nemt kan realisere i en travl hverdag!

Online workshoppen er baseret på afprøvede og gennemtestet værktøjer, metoder og strategier.
Denne workshop fokuserer på at skabe det grundlæggende fundament for at få angsten væk. Det er simple strategier, du nemt kan omsætte i en travl hverdag. Du kan komme langt med 15 minutter om dagen!   Workshoppens 4 moduler hjælper og støtter dig, der ønsker det grundlæggende fundament, der sikrer, at du får det meget bedre med angsten end du har idag. Det kan være, at du har fået angsten væk tidligere, men nu er den blusset op igen. Og denne gang har du ikke behov for en psykolog, men du vil stadig gerne blive klogere på angsten og have genopfrisket de grundlæggende værktøjer og metoder fra en der selv har gået vejen. Hvis du ikke kender noget til mig, kan du læse mere om hvem jeg er lige her <<< 

Værktøjer, metoder og strategier, der er afprøvet og testet!

Når det handler om angst, tror jeg ikke på Quick Fixes! Hvis du går og leder efter den ene metode, der løser hele angst-gåden, skal du ikke tilmelde dig denne workshop. Jeg tror ikke på, at den findes!
Det der har rykket mig og mine kunder er to ting – at tage små skridt og en vedholdende indsats.
Denne workshop har fokus på det grundlæggende fundament, der giver dig de forudsætninger, der skal til for at få angsten væk. Uden et solidt fundament vil det være svært at få angsten under kontrol.
Workshoppen tager udgangspunkt i både hjerne og krop. Det er min erfaring at begge elementer afhænger af hinanden og effekten af alle redskaber vil være større, når du arbejder med dem sideløbende. Du bliver præsenteret for forskellige værktøjer, metoder og strategier, som er afprøvet og gennemtestet af mig og mine kunder. Jeg ved derfor, at de virker. Men det er ikke redskaber, du kan bruge én gang og forvente et resultat.  Målet er selvfølgelig at få angsten væk, men 100 % væk kan du aldrig sikre dig.
Hvorfor siger jeg nu det?
Det gør jeg, fordi angst er en naturlig reaktion og mekanisme, der findes i alle mennesker. Og vi skal være glade for den, så længe den er rationel! Når du har oplevet irrationel angst (som er den vi arbejder med på workshoppen) og vinduet så at sige er blevet åbnet. Kan du være mere modtagelig for at den dukker op igen. Det er lige præcis derfor, at denne workshop har fokus på det grundlæggende fundament, da det reducerer tilbagefald i fremtiden.
Det du får i denne workshop er redskaber, der i kombination med hinanden gør en forskel. Det er ikke sådan at din angst pludselig fra den ene dag til den anden går væk, men jeg vil love dig, at den bliver markant bedre over tid.
Hjælp angst

Det handler om at tage små skridt.

Workshoppen har fokus på at tage små skridt. Det er derfor ikke redskaber, der fylder særlig meget i hverdagen. Du kan komme langt ved at investere 15 minutter om dagen. Men det er vigtigt, at du tænker over, hvad du er villig til selv at gøre.
Det er nemlig dig, der skal arbejde aktivt med alle redskaberne. Jeg giver dig redskaberne, men jeg kan ikke fjerne angsten for dig.
Det er en proces, kun DU kan committe dig til og gå igennem.
Hvis svaret er “Nej” eller “Det ved jeg ikke” er workshoppen ikke til dig.
For at få angsten væk, handler det i sidste ende om at gøre brug af værktøjerne og handle på dem – ét skridt ad gangen!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KVQxFITAIvw" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

[countdown date=”2018-02-02″]

Men kan den her online workshop egentlig hjælpe mig?

Ja, det kan den. Det du vil lære er specifikke skridt, du kan tage med det samme. Du får masser af viden, værktøjer, metoder, strategier, spørgsmål til refleksion og meget, meget mere i workshoppen, som bestemt vil hjælpe dig videre. Men det er helt centralt, at du mærker efter, om du er parat til at lægge en vedholdende indsats.

Online workshoppen er ikke for alle – den er til: 

 • Dig, der gerne vil lære, hvordan du takler angsten, så tanker og fysiske reaktioner ikke løber af med dig.
 • Dig, der har fået angsten væk før, men oplever den igen.
 • Dig, der kan have svært ved at se, hvordan du i praksis tager de små skridt for at få angsten væk.
 • Dig, der ønsker at arbejde med dig selv og ændre på de tanker, du tænker, og den balance, der er i dit liv lige nu.

Og den er også til:  

 • Dig, der virkelig ønsker at få angsten væk, og som vil give det en skalle og en fair chance for at få styr på tankerne, følelserne, frygten, frustrationen, uroen, selvtilliden og alle bekymringerne.
 • Dig, der ønsker at prioritere dig selv og som vil være åben over for nye metoder og teknikker, og som samtidig tager det fulde ansvar for dine fremskridt. Du ønsker at arbejde aktivt med workshoppens 4 moduler, metoderne, teknikkerne, strategierne, øvelserne og refleksionerne m.m. Du vil virkelig gerne lære, hvordan du håndterer tanker, følelser, frygt, frustration, bekymringer, og som godt ved, at der ikke findes et ”Quick-Fix”, der kan få angsten til at gå væk inden for de næste 24 timer, men som ved, at det tager tid.
 • Dig, som godt ved, at du med den rigtige viden, en aktiv og vedholden indsats kan bevæge dig fremad, så du lander lige præcis der, hvor du ønsker at være. Måske ikke i løbet af de næste 24 timer eller om 4 uger. Men at du stille og roligt vil bevæge dig i den rigtige retning skridt for skridt, når du arbejder fokuseret og målrettet med at få angsten væk.

 

Har du spørgsmål? Måske kan du finde svaret her:

Hvor lang tid har jeg adgang til undervisningsmaterialet?

Svar: Du har adgang til alt undervisningsmaterialet inkl. case story + bonus-interview til evig tid. Du har altid adgang til forummet med dit login. Er du først tilmeldt, så er du altid adgang til alt materialet.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan betale hele beløbet, men gerne vil have en plads alligevel?

Svar: Du kan vælge at betale 5 kroner nu og resten af beløbet d. 1. februar 2018. Beløbet bliver automatisk trukket over dit kort.

Hvad gør jeg, hvis jeg alligevel ikke har lyst til at være med, men allerede har betalt for en plads?

Svar: Hvis du fortryder din tilmelding til online workshoppen, kan jeg desværre ikke give dig pengene retur. Når du tilmelder dig får du nemlig adgang til alt bonus-materialet. Du skal derfor være opmærksom på, at dine 14 dages fortrydelsesret bortfalder i det øjeblik, du betaler for din plads.

Hvad gør jeg, hvis jeg pludselig stopper halvvejs i forløbet, fordi jeg ikke orker mere lige nu?

Svar: Det er helt okay. Når du har tilmeldt dig online workshoppen, så har du adgang til alt undervisningsmateriale for altid. Så du kan altid hoppe ind og starte helt forfra. Så du kan tage workshoppen igen og igen til evig tid.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke tror, jeg kan holde mig motiveret igennem hele workshoppen?

Svar: Du vil helt naturligt få svære perioder, hvor du synes, det hele er ren leverpostej, og hvor du måske får en følelse af, at du kun træder vande og ikke rigtig rykker i din proces. Men oftest er det jo sådan, at når det er ekstraordinært svært og udfordrende, og du hænger i og bliver ved, så åbner der sig en ny vej for dig. Du kan også vælge 1:1 sessioner med mig for at blive fastholdt i processen.

Hvad gør jeg, hvis jeg pludselig får nogle spørgsmål undervejs i workshoppen, kan jeg så spørge dig?

Svar: Det er altafgørende, at du kommer godt og trygt igennem de 4 online moduler. Du kan derfor skrive individuelle spørgsmål på baggrund af dit gennemarbejdede arbejdshæfte fra forløbet undervejs i workshoppen. Vær opmærksom på, at denne online workshop ikke er et personligt forløb med mig.

Jeg orker ikke at forholde mig til andres problemer, er workshoppen noget for mig?

Svar: Ja da! Du kommer overhovedet ikke til at møde eller se andre kursister. Hele workshoppen foregår anonymt og online, hvor du arbejder med metoderne og teknikkerne helt selv OG i dit eget tempo.

Jeg har allerede gået hos en psykolog og/eller psykoterapeut, og det har ikke hjulpet, kan workshoppen hjælpe mig?

Svar: Måske. Hvis du allerede har været hos en psykolog og/eller psykoterapeut og ikke har været åben over for det den pågældende har anbefalet dig at gøre eller hvis du ikke har ønsket at se på dig selv og arbejde med frygten, utrygheden, tankerne, selvtilliden, selvopfattelsen m.m. men måske har haft brug for at putte dig ind i offerrollen, hvor du ikke tager det fulde ansvar for dig, din situation og dit liv, så er jeg ikke sikker på, at min workshop kan hjælpe dig. Jeg VED, at metoderne og teknikkerne har hjulpet flere (inklusiv mig selv), der har gået hos både psykologer, psykoterapeuter og coaches m.m. inden de fik indblik i mine metoder og teknikker, men jeg ved også, at dét, der gør den helt store forskel er, at de ikke kun har hørt og læst materialet, men at de har handlet på den viden, de har fået.

Jeg tager medicin, kan jeg få noget ud af workshoppen?

Svar: Helt bestemt! Det betyder jo ikke, at du ikke kan arbejde med din angst. Mange får netop medicin, for at kunne arbejde aktivt med angsten, som de ellers ikke ville kunne.

Jeg er virkelig træt af at prøve at overvinde min angst, er workshoppen for mig?

Svar: Både og! Det er helt centralt, at du mærker efter, om du er parat til at lægge en aktiv indsats! Så ja, hvis du virkelig ønsker at give det en skalle og en fair chance, så vil du få masser af viden, metoder, teknikker, spørgsmål til refleksion og meget, meget mere i workshoppen, som bestemt vil hjælpe dig.

Kan jeg booke 1:1 sessioner med dig, hvis jeg ønsker det under eller efter workshoppen?

Svar: Det kan du godt, men jeg kan desværre ikke garantere dig, at jeg har plads. Jeg tilbyder ikke fysiske konsultationer, da jeg primært arbejder med mine online workshops og online mentor-forløb, så samtalerne foregår via telefon eller Skype. Men du er velkommen til at skrive til mig, hvis du brænder inde med spørgsmål undervejs i workshoppen.

[countdown date=”2018-02-02″]

Modul 1: Tank op og få mere energi

Brug fysisk aktivitet til at få mere ro, færre angstanfald, mindske træthed og få en god nattesøvn
 • Hvordan du bruger fysisk aktivitet på den rigtige måde, så du får færre angstanfald
 • Hvilke former for fysisk aktivitet der har en god terapeutisk effekt på angst
 • Hvorfor det er vigtigt at lytte til din krop og give den ro og hvile

Modul 2: Spis dig stærk

Dæmp din angst på en naturlig måde, styrk dit humør og få et stabilt energi-flow
 • Hvordan du bruger mad og drikke til at dæmpe din angst
 • Hvilke kosttilskud der reducerer angst og hvornår du bør tage dem
 • Hvad du gør for at få din hjerne i balance og give den de bedste betingelser for at lære nye vaner

Modul 3: Få styr på tankerne og bliv stærkere

Gør dine tanker stærkere og få dem til at hjælpe og støtte dig i mødet med angsten
 • Hvordan du arbejder konstruktivt og positivt med dine tanker, så de støtter dig
 • Hvad du gør for at forstyrre dine tanker, når et angstanfald banker på eller når du har alt for mange bekymringer
 • Hvorfor små målrettede skridt er vigtige, når du ønsker at ændre angst tanker til konstruktive tanker

Modul 4: Hvad så nu – og i fremtiden?

Få mere mental styrke i livets op- og nedture, og reducerer tilbagefald med angsten
 • Hvad du konkret gør, når du oplever tilbagefald med angsten.
 • Hvordan du skaber bedre balance i dit liv, som er en vigtig faktor for at mindske tilbagefald.

BONUS #1

Du får også en personlig historie!

Du møder:

Louise på 39 år, gift og mor til 1 barn + 1 bonusbarn

Hun har generaliseret angst og helbredsangst. Efter farens pludselige hjerneblødning, hendes brækkede fod og en ny stilling som leder fik en dag bægeret til at flyde over. Hun blev pludselig svimmel på sit arbejde og fik en snurrende fornemmelse i armene, og hun tænkte straks at det var en blodprop. Efter 6 måneders sygemelding er hun tilbage på sit arbejde og har det bedre med angsten i dag. Hør hendes fortælling om hendes behandlingsforløb, hvorfor hun har fravalgt medicin, hvordan kognitiv terapi hjælper hende og hvordan hun har holdt fast i sit lederjob.

En personlig fortælling om angst, som du kan lytte til, lære af og spejle dig i.

BONUS #2

Og du får også:

Helene Rosendahl Hillersdal ★ Bonusinterview (lyd, Mp3) med Coach og Mentor Helene Rosendahl Hillersdal om selvtillid og selvværd. Helene fortæller om hvordan du slipper den dårlige samvittighed, når du geare ned på hensynet til andre og hvordan du siger til og fra på den gode måde.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KVQxFITAIvw" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

[countdown date=”2018-02-02″]