Knæk angstkoden 

Tilbage i marts 2010 gik jeg ned med stress og udviklede voldsomme angstanfald. Mit liv blev med et trylleslag – bogstavligt talt – fra den ene dag til den anden forandret til mit værste marridt.

Fra at kunne fungere på en arbejdsplads og varetage mit job, blev alt revet væk fra mig. Jeg kunne pludselig ikke holde ud at være på arbejde, fordi jeg konstant fik panikanfald og følte at jeg blev kvalt. Jeg havde uvirkelighedsfornemmelser, jeg var svimmel, jeg havde kvalme og mine tanker blev mere og mere dystre.

Min krop var i sit højeste alarmberedskab – dag ud og dag ind. Det var mega opslidende, føj for pokker da en tid, det var! Så jeg har oplevet angstens grimme ansigt stirre på mig med fråde om munden, hvor jeg følte mig sindssygt magtesløs, håbløs og uden kontrol over mig selv og mit liv. Det var fandme ikke sjovt!!

Måske har du det også sådan?

Men for at gøre en lang historie meget kort, så kom jeg altså ud på “den anden side”, som jeg kalder det, hvor angsten ikke længere styrede mit liv. Der er nogle områder af mit liv, hvor angsten slet ikke eksisterer mere, og så er der andre områder, hvor den stadig godt kan titte frem. Og det er helt okay.

Vi skal derhen hvor den ikke styrer os – det vil sige, angsten skal ikke bestemme, om du vil rejse på ferie med din familie eller om du vil tage med i biografen eller på café.

Niksen biksen…det skal være dig, der bestemmer over dit liv og dine drømme. Og IKKE angsten!

Det er min lille hemmelige mission – jeg vil give dig alle de redskaber, der skal til, så du lærer at håndtere angsten – og forhåbentligt – i bedste fald – få den til at forsvinde helt. Men det er IKKE det, du skal fokusere på nu! 

Er det nemmere sagt end gjort? HELT SIKKERT! Trust me – jeg har været spærret inde i et S-tog pga. en personpåkørsel, siddet fast i metroen pga. tekniske problemer og virkelig skidt grønne grise, da jeg skulle bevæge mig op i griselifterne på skisport stedet Alpe D’Huez.

Hold da fast – har det været nemt, på ingen måder. Men når du lærer forskellige teknikker og virkelig træner dem, begynder de at sætte sig på rygraden – og så er du nået langt. Det der skal til er viden, vedholdenhed og træning – det vil din hjerne elske dig for!


Knæk angstkoden
– 10 konkrete råd og værktøjer, der lærer dig at håndtere angsten

I dette mini-online kursus bliver du