Skriv til brevkassen   stopangsten-brevkasseicon


Har du spørgsmål til brevkassen?
Angst hvad kan man selv gøre?

Ønsker du at stille et spørgsmål og få et svar i brevkassen om angst, tanker, følelser og fysiske tilstande?
Angst hvad kan man selv gøre?
Har du et spørgsmål til Mentor Sofia Mira, så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen her på Stopangsten.dk. Jeg vil hjælpe dig, så godt som jeg overhovedet kan.
Angst hvad kan man selv gøre?
Brevkasse om angstDa jeg får RIGTIG mange brevkassespørgsmål hver uge, er du ikke garanteret at få et svar, men jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at besvare så mange spørgsmål som overhovedet muligt.

 

Skriv dit spørgsmål til brevkassen her

8 + 6 =

OBS: Din email-adresse bliver ikke vist her på siden – det er kun mig, der ser den 🙂

Angst hvad kan man selv gøre?Du må gerne bruge et anonymt navn, så du behøver altså ikke at skrive dit rigtige navn. Men din emailadresse skal være korrekt, så jeg kan kontakte dig. Og du kan være ganske rolig, det er KUN mig, der kan se din emailadresse.
Angst hvad kan man selv gøre?Der er IKKE garanti for at dit brevkassespørgsmål bliver besvaret, da jeg får RIGTIG mange spørgsmål hver uge. Du kan altid følge med i brevkassen og se om netop dit spørgsmål er blevet besvaret. Følg med i brevkassen – klik klik her…
Angst hvad kan man selv gøre?
Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål og hjælpe dig videre med din angst, tanker, følelser eller fysiske tilstande.

Sofia Mira - www.stopangsten.dk 3

Kærlig hilsen
Sofia Mira
Angst hvad kan man selv gøre?