Hvad kan en mentorsamtale?

En mentor samtale er god til dig, der gerne vil have støtte og værktøjer til at håndtere og mestre angsten i din hverdag – og samtidig vil fastholdes i processen.Formålet med en mentorsamtale er, at du først og fremmest får øje på dine ressourcer. Det er nemlig svært selv at få øje på i svære perioder, og det vil med garanti styrke dig, at du begynder at fokuserer på, alt det du kan trods angsten, fremfor det du ikke kan i øjeblikket.

Få en større forståelse om dig selv og hvordan du fungererAngst hjælp til selvhjælp

En mentorsamtale giver dig en større viden og forståelse om dig selv, og den måde du fungerer på. Du får indblik i din angst-adfærd, dine angst-vaner og ikke mindst dine løsningsmuligheder.I forbindelse med en mentorsamtale er det nødvendigt, at du har lyst til at arbejde med dig selv. Vi udarbejder et program sammen på baggrund af den første samtale, som fungerer som en vejviser og støtte for dig. På den måde får du indarbejdet konstruktive vaner og får skabt en ny rutine i din hverdag, som vil reducere og stoppe angsten på længere sigt.

Strategier og værktøjer der skaber tryghed

Hensigten er at give dig forskellige strategier og værktøjer, så genvinder kontrollen og bliver tryg. Men måske vigtigst, at du får en plan, så du ved, hvad du skal gøre og i hvilken rækkefølge for at angsten hurtigere aftager i styrke.

 

En 1:1 mentorsamtale kan tage udgangspunkt i:

  • Jeg ved ikke, hvordan jeg arbejder målrettet angsten for at få den væk, og i hvilken rækkefølge jeg er nødt til at tage fat.
  • Jeg er usikker på, hvordan jeg tager små målrettede skridt, og ikke falder for fristelsen og tager alt for store skridt, der får filmen til at knække.
  • Jeg trænger til et kærligt spark bagi, fordi jeg får ikke gjort noget ved det.
  • Jeg har tankemylder, hvor tankerne kører rundt med mig, og jeg formår ikke at finde stop-knappen. Jeg har svært ved at finde løsninger, der kan hjælpe mig.
  • Jeg er i gang med et behandlingsforløb, som er ved at slutte, og jeg ønsker at blive fastholdt i mine nye rutiner.
  • Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte for at få angsten på afstand.
  • Jeg blive bedre til at takle angsten i specifikke situationer fx lange køreturer, flyrejser, tandlæge besøg, jobsamtaler, udenlandsrejser, eksamener eller nyt job/uddannelse.
  • Jeg har ingen energi og ved ikke, hvordan jeg kommer videre herfra.

 

Se priser/kontakt lige her <——

Jeg synes, at det er utrolig vigtigt at have en dialog med et menneske, der kan sætte sig ind i at have angst. Det giver så meget mere end hvis man taler med faguddannede, der ikke selv har haft angst inden på livet. Jeg har allerede anbefalet Sofia flere steder.

Sofia gav mig daglige råd til at få et bedre overblik. En ugeplan i sær, det har givet mig ro. Og det er noget jeg godt kan lide at lave hver uge. Det er altså bare en ny god bestanddel af mit liv, som er kommet for at blive.

– Lisa

Jeg tager det med mig fra mine samtaler med Sofia, at det er ok at vælge arrangementer/personer fra for ikke at opbruge alt min energi, og dermed også have mere energi tilovers, som kan bruges med de mennesker, som virkelig betyder noget for mig. Samtidig øver jeg mig også i at sige fra på en tydelig måde og vide, at det er ok at gå fra en situation, som jeg ikke kan være i.

Jeg ser mine problematikker fra en ny vinkel og dermed kan jeg anskue dem anderledes og med baby skridt, ændre min tankegang, så angsten ikke styrer.

Sofia er et sødt og kompetent menneske, som virkelig brænder for at hjælpe andre.

– Trine