Online Mentor Forløb

ONLINE MENTOR

Du har nu muligheden for at få mig som din private mentor.

Tro på din power

I mine 1:1 mentor sessioner handler det ikke om, at nu bliver du kastet ud fra en klippe i frit fald – og det er mig, der skubber dig ud over.
Slet ikke.
Overhovedet ikke.
Det vigtigste du tager med dig i mine sessioner, er et åbent hjerte.
Og du tænker sikkert, ja ja, Sofia. Selvfølgelig gør jeg det – Piece of cake!
Men min erfaringer fortæller mig, at det er netop lige det, der kan være det sværeste.
– At modtag ny læring, på en ny måde. Og måske på en måde, der ikke er genkendelig.
Det kan trigge noget indeni dig – og det er også tit det, der kommer til at bremse dig og dine resultater.
Jeg har set det så mange gange.
Mennesker, der gerne vil, men ikke magter at tage et kig indad og rydde op i deres gamle vaner.
Og det ærgrer mig – HVER ENESTE GANG!
Hvorfor?
Fordi, jeg ved, at der hvor det kan føles allersværest, der hvor de fleste smider håndklædet i ringen, der hvor du giver op – der skulle du have blevet ved med at gå de små skridt, fordi transformation, forandringen lå lige der – RUNDT OM HJØRNET.
Men du stoppede op, du tøvede, du gik ikke videre i din proces.
Men nu kan du få mig som din personlige mentor, som går ved din side og støtter dig og din proces.
Men jeg KAN IKKE gå skridtene for dig, jeg kan ikke lave øvelserne for dig, jeg kan ikke skabe dine nye vaner.
ALT ARBEJDET LIGGER PÅ DIN BANE-HALVDEL.
Det er dit ANSVAR.

Tro på din power

Her får du lidt mere viden om mentor sessioner

Online mentor session
Online mentor session
Online mentor session

Jeg åbner nu op for muligheden, hvor du kan få mig som din personlige mentor. Dine 1:1 sessioner vil tage udgangspunkt i HeartMath’s forskningsbaseret viden, metoder og teknikker. Jeg vil derfor gå en specifik proces igennem med dig, hvor vi tager udgangspunkt i din nuværende situation og udfordringer.
Dine sessioner vil også være præget af min egen viden og praktiske erfaringer med at håndtere, takle og styre angst og stress. Jeg vil have fokus på de 3 kerneområder, som jeg arbejder ud fra Heart, Body, Mind.
Det du får af mig som din personlige 1:1 mentor:
– Du vil få konkret forskningsbaseret viden og teknikker, der virker. Jeg er HeartMath Certificeret Mentor.
– Du vil få øvelser, du skal reflektere over og arbejde med mellem sessionerne.
– Du vil få praktisk sparring på din situation og dine udfordringer.
– Du vil få en ærlig, troværdig og autentisk mentor, der ved, hvad hun taler om.
Det du skal spørge dig selv om:
– Er jeg 100 % klar til at trække i arbejdstøjet og komme i gang?
– Er jeg åben og lyttende over for nye måder at se på mine udfordringer, mine vaner, mig selv og mit liv?
– Er jeg klar til at være ærlig over for mig selv?
– Er jeg klar til at implementere ny viden og nye vaner?
– Har jeg gejst og en indre ressource inden i mig?
Kan du svare ja på disse spørgsmål, så er du klar til en personlig mentor.

Online mentor session

Lidt praktisk her til sidst:
Du kan selvfølgelig godt booke 1 session, men jeg har oprettet 2 forskellige mentorpakker på 30 minutter eller 50 minutter, som jeg klart vil anbefale. Her kan vi arbejde meget mere i dybden med din situation, dine udfordringer og jeg tager dig igennem en konkret proces.
Alle 1:1 sessioner foregår online. Alle sessioner foregår via Google Meet, hvor du får dit eget private link. I sessionerne vil der være en blanding af samtale og visuel undervisning. Ved hver session får du ny viden, simple øvelser og teknikker baseret på HeartMath’s biofeedback metode, du kan implementere med det samme i din hverdag.
Jeg tager få 1:1 klienter, og jeg har kun 2-3 pladser pr. uge. Det er derfor først til mølle-princippet.
Hos mig betaler du upfront – før dine sessioner. Når du har betalt, skriver du til mig på mail: sofia@stopangsten.dk hvor du booker din første tid.
Bliver du forhindret til din online mentor session, skal du senest 24 timer før skrive til mig på mail: sofia@stopangsten.dk og aflyse din tid.

Få mere viden og flere værktøjer her

(Visited 175 times, 1 visits today)
Share This