Angst hvad kan man selv gøre?

Dominerer angst dit liv alt for meget?

 

 

 

Så er min online medlemsklub måske noget for dig?

 

POWER klub er en lukket medlemsklub, hvor du finder masser af viden, værktøjer og øvelser til at komme videre. Du får hjælp til at acceptere og anerkende angsten, men også hvordan du får kontrol over den, så den ikke tager overhånd. Læs om alle fordelene her <<<

 

Du finder hurtigt ud af, at du ikke er den eneste i denne verden, der føler sig ”mærkelig” eller ”skør”. Du behøver derfor ikke at føle dig ensom omkring det at have fået angst.

 

Jeg har spurgt medlemmerne om, hvad konsekvensen havde været, hvis de ikke havde været medlem af POWER klub.

 

95 % af medlemmerne svarede:

 

  • Flere besøg hos psykolog.
  • Alt har taget meget længere tid, og jeg ville have haft det skidt i alt for lang tid.
  • Mere ensomhed omkring det at have fået angst.

 

 

Ja tak, jeg vil gerne melde mig gratis ind! KLIK HER <<<

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement

 

Angst hvad kan man selv gøre?

Hvad er dit udbytte som medlem?

 

» Du får nye input og vinkler til at håndtere angsten.

» Du får en masse viden og værktøjer til at komme videre.

» Du får hjælp til at acceptere og anerkende din angst, så den ikke tager overhånd.

» Du får en forståelse af, at du ikke er den eneste i verden, som er lidt “mærkelig” eller ved at blive skør.

Angst hvad kan man selv gøre?

 

 

Ja tak, jeg vil gerne melde mig gratis ind! KLIK HER <<<

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement

Feedback fra medlemmer:

Jeg synes, at SA POWER Club er rigtig godt. Der er nogle spændende månedens temaer. Det er også rigtig godt med spørgetime. Hvis man stiller et spørgsmål, får jeg følelsen af at blive taget alvorligt, og at Sofia forstår, hvordan jeg har det. Sofia kommer også med meget udførelige svar, som jeg kan arbejde videre med. Der er også mange øvelser i klubben, som man kan gå i gang med at lave.

Tina

Det er en rigtig rigtig god klub. Fantastisk dejligt at den ledes af en kvinde, der har været der selv, og som ved, at der er en vej ud af angsten. Man gives pejlemærker som man i den grad kan bruge til noget. Som vejleder og også provokerer. Yaaaah

Mette

Jeg er meget glad for, at jeg fandt din side og specielt dine videoer. Dem ser jeg egentlig mange gange, da de holde mig fokuseret og motiveret. Jeg har jo gået til psykolog ved siden af, uden det store gennembrud endnu (satser på en ny).

Jeg har lagt mig en plan ved hjælp af dine råd og det får mig igennem og tilbage på sporet i stedet for at lægge mig i sengen og kæmpe med alle symptomerne. Det er jeg rigtig glad for. Du kommer med nogle værktøjer som kan bruges, jeg arbejder i det omfang jeg kan, med kognitiv terapi og alle de ting jeg er angst for, der åbenbart mange ting (nogen kommer jeg heldigvis hurtigt igennem).

Når jeg føler alt bliver sort igen, er jeg inde på din side for at lytte eller læse. Og så får du trykket på nogle knapper i mig, der får mig i gang igen (jeg kan ikke altid rumme, at læse så meget, derfor er videoerne ret gode) Du er ligesom mit faste holdepunkt i øjeblikket og det er rart.

Bare det, at du ved hvad du taler om, din troværdighed skinner igennem i videoerne. Det er jo meget grænseoverskridende at åbne op, når jeg altid har været et lukket menneske (har jeg lært af min mor). Dit interview om stress er ret godt, da der også kommer nogle gode råd frem. Jeg prøver at følge de råd, jeg synes jeg kan overkomme og putter lidt mere på efterhånden som tiden går og jeg kan rumme. Jeg har kun positive ting at sige om POWER klubben og ser frem til hvad der kommer af nyt næste måned.

Caroline

Denne klub er min redning, jeg er ikke god til at komme afsted til aftalt tid til hverken læge eller psykiater, men her kan jeg når der er ro om aftenen få tid til at fordybe mig. der er hurtigt svar på ens spørgsmål og man har mulighed for at få en dialog enten med Sofia eller andre medlemmer. alle de dejlige mails der dukker op, er med til at holde mig til ilden og få tingene gjort både hjemmeopgaverne som er overkommelige og de videoer, der bliver lavet giver en masse refleksioner over ens angst samtidig med at der bliver givet en masse nyttige redskaber til at arbejde videre. Jeg ville ikke undvære denne klub.

Diana

(Visited 72 times, 1 visits today)
Share This