HEARTMATH TEKNOLOGI

Tag styringen over – hvordan du har det

Heartmath mentor

Du kan nemt føle dig overvældet, ængstelig og energiforladt.

Inner Balance™ sensoren til Android og iPhone træner dig i at skifte og erstatte følelsesmæssig stress med følelsesmæssig balance.

Inner Balance™ sensor

Denne biometriske teknologi viser din følelsesmæssig tilstand og hjælper dig med at gøre din velvære og sundhed bedre.
Heartmath mentor Når du bruger Inner Balance™ teknologi lærer det dig at slippe stress-producerende tanker og følelser. Inner Balance sensoren måler din hjerterytme variabilitet (HRV) og giver feedback om den balancetilstand du er i – balancetilstanden ændres når du føler positive følelser som kærlighed, taknemmelighed og omsorg – og det følelsesmæssigeskift kan du se på Inner Balance sensoren.
Heartmath mentor Du behøver derfor ikke at vente på at ydre omstændigheder gør din situation bedre, fordi Inner Balance sensoren hjælper dig med at skabe dette positive skift indefra og ud. Heartmath mentor

Heartmath mentor Dit hjerterytmemønster er det bedste spejlbillede af din indre tilstand.
Heartmath mentor Det er her du kan bruge Inner Balance teknologi til at se hvad der sker indeni dig og lære at skifte til en balanceret tilstand, få mere selvtillid og skabe fornyende følelser som fx taknemmelighed og omsorg.
Heartmath mentor Banebrydende forskning har fundet frem til at vi bevidst kan ændre vores følelsesmæssige tilstand og finde indre balance og en følelse af ro som øger vores modstandskraft og gør det muligt at komme hurtigere tilbage på sporet i mødet med daglige stress-påvirkninger.
Heartmath mentor På ovenstående billede kan du se et jævnt hjerterytmemønster – det er det vi i HeartMath sprog kalder coherence (en balanceret følelsesmæssig tilstand).Heartmath mentor Med kun få minutters træning hver dag med Inner Balance™ Bluetooth sensor og app (den er gratis), kan du se at dit hjerterytmemønster bliver mere balanceret og mærk forskellen i din følelsesmæssige balance, få mere mental klarhed og meget mere.
Heartmath mentor

MÆRK FORDELENE

 

  • Stop og forhindre følelsen af overvældelse
  • Ændre stress-producerende følelsesmæssige tilstande
  • Mærk indre ro
  • Øg mental klarhed
  • Få adgang til din intuition for at træffe de bedste valg
  • Forbedre ydeevnen
  • Øg energi og modstandkraft
  • Sov bedre
(Visited 418 times, 1 visits today)
Share This