5 afslørende tegn på, at du (nok) ikke får angsten væk endnu

 

 

Tegn nr. 4:
Uden nogen tydelig vision for indholdet i livet

 

Hvis du venter på, at angsten er fuldstændig væk – før du begynder at tage action på dine drømme, og det du elsker at lave – så kommer du til at vente meget længe

 

Tænk lige over det her: Har du dine mål for dit liv inde i hovedet – eller skrevet ned på papir?

 

Hvis du er én af dem, der ikke skriver dine mål ned, så skal du ikke være ked af det – du er ikke alene.

 

Det er nemlig kun 3 % af alle voksne mennesker, der har klare, nedskrevne, detaljerede, målbare og tidsafgrænset mål. Det er ærgerligt, fordi alle statistikker viser, at de mennesker, som har en detaljeret plan opnår 10 gange mere, end de mennesker, der ikke har noget mål. Det er der selvfølgelig en masse forklaringer på.

 

Én af dem er, at mange har deres mål oppe i hovedet og har ikke behovet for at skrive dem ned.

5 afslørende tegn på, at du (nok) ikke får angsten væk endnu

Husk på – at du har ca. 60.000 tanker om dagen. – Og hvis du kun har dine mål oppe i hovedet, bliver de nemt rodede, uklare, upræcise, modstridende og mangelfulde.

 

De giver simpelthen ikke den klarhed, du har brug for – og det værste af det hele er, at de på ingen måder skaber den motivation, du har brug for.

 

Den gode nyhed er, at det her med at sætte sig mål er en færdighed – og alle færdigheder kan læres ved træning og gentagelse, indtil det bliver en vane som fx at børste tænder.

 

Når du begynder at sætte dig mål, så tror jeg, at du vil blive meget overrasket over dine fremskridt, og den fremgang du vil opleve. At sætte sig mål er måske det vigtigste, du kan lære dig selv her i livet, fordi du bliver i stand til at tage kontrollen over dit liv.

5 afslørende tegn på, at du (nok) ikke får angsten væk endnu

Jeg vil give dig en opskrift på, hvordan du sætter og opnår de mål, du ønsker:

 

  • Beslut dig for, hvad du præcist vil have?
  • Skriv det ned
  • Sæt en slutdato på dit mål og put en deadline på dine delmål
  • Lav en liste over alt det, du kan komme i tanke om, som du er nødt til at gøre for at opnå dit mål – brainstorm
  • Organisér din liste – og lav den om til en plan
  • Gør én ting fra din plan med det samme
  • Beslut dig for at gøre noget hver eneste dag, som bevæger dig fremad mod dit store mål

 

Jeg ved, at mange mennesker med angst fra tid til anden oplever at blive fuldstændig handlingslammede – det gjorde jeg også. Det er en meget almindelig og menneskelig reaktion – frygten lammer vores evne til at handle.

 

Og samtidig tænker vi – ”det kan jeg ikke”. Og så stopper vi helt op og går i stå.

 

Løsningen. Have en plan, der guider dig. Det er lige præcis det, der får dig igennem processen med at slippe angsten. Du vil med garanti få perioder, hvor du føler dig handlingslammet og hvor det hele er sløret.

 

Men en plan får dig igennem svære perioder, der altid vil komme, når du ændre vaner. Som du gør, når du vil have angsten væk. Og det er også derfor det føles så svært indimellem. At ændre vaner kræver overblik, klarhed, øvelse og gentagelse.

 

Det er opskriften. Nemt ikke.

 

Bestemt nej – langt fra.

 

P.S Hvis du ikke fik læst tegn nr. 3: Ingen interesse i eller vilje til at lægge en fair indsats – kan du gøre det lige her <<<

 


 

Hop ind i min lukket Facebook gruppe – POWER gruppen!

 

Hop ind i POWER gruppen. Her bliver du stærkere og mere robust i alle livets udfordringer.

Jeg har oprettet en lukket Facebook gruppe, som handler om personlig power. Hvordan du bliver stærkere og mere robust i alle livets udfordringer. Nogle gange blæser livet alt for meget om ørene på os, og her er det virkelig vigtigt at have nogle gode strategier og værktøjer og ikke mindst viden. Knowledge is power!

>>> Du er hjertelig velkommen i min lukket Facebook gruppe lige her <<< 

 

(Visited 242 times, 1 visits today)