5 afslørende tegn på, at du (nok) ikke får angsten væk endnu

 

 

Tegn nr. 3:
Ingen interesse i eller vilje til at lægge en fair indsats

Hemmeligheden ved at komme fremad er at komme i gang – med en planmæssig indsats  

 

 

Er din indsats med at få angsten væk lig med de resultater, du ser? Undgår du angsten i stedet for at arbejde med de udfordringer og områder, hvor den indskrænker dit liv?

 

Mange mennesker med angst synes tit, at det er en uoverkommelig opgave at få angsten væk. De føler, at de arbejder med den hele tiden, men kommer ingen vegne. Angsten bliver aldrig mindre. Og de gør stadig ikke de ting, de virkelig elsker at lave – fordi angsten stadig træffer deres beslutninger.

 

Jeg har i årenes løb spottet en tendens. Mange af de mennesker med angst, der har det præcis sådan. De tager alt for store skridt, og får enorme nederlag. De laver mindfulness, angstskemaer eller går ture, når energien er til det. De føler, at de har prøvet alt, og intet virker.

 

Men de har ingen plan, der får dem fra A til B. Og de lægger ikke den indsats, der er ultra nødvendig.

 

Men. Der findes en løsning. Den kræver kun, at du a) lægger en aktiv og fair indsats b) er vedholdende. c) har den rigtige støtte d) har en skridt-for-skridt plan + en nødplan.

 

Spørg dig selv: Vil jeg det? Og hvad vil det egentlig koste mig ikke at gøre det? Alt dette kan læres.

 

 

5 afslørende tegn på, at du (nok) ikke får angsten væk endnu   5 afslørende tegn på, at du (nok) ikke får angsten væk endnu   5 afslørende tegn på, at du (nok) ikke får angsten væk endnu

 

Jeg har lavet en grundig online workshop i, hvordan du skaber fundamentet for at få angsten væk, hvor du fokuserer på både krop og tanker. Jeg ved, at angsten ikke går væk, så længe du ikke tager små skridt, i den rigtige rækkefølge og har en målrettet plan at arbejde efter. Uden denne plan, vil du med garanti miste fokus og motivation undervejs i din proces med at slippe angsten.

 

Giv dig selv en fair chance – og læg en aktiv og vedholden indsats. Tag på forandringsrejse i 6 måneder.

 

 

Om kun 7 dage lukker jeg for tilmelding til dette intensive forandringsforløb.

 

 

 

Skal du med?

 

>>> Ja tak, jeg vil gerne have metoderne til at få angsten væk – reserver min plads!

 

 

Læs her, hvad du får for pengene på workshoppen, Stop din angst: 6 små skridt til en hverdag uden tanker og reaktioner styret af angst <<<

 

KH
Sofia

 

P.S Hvis du ikke fik læst tegn nr. 2: Ingen værdsættelse af eller lyst til at lære angsten at kende – kan du gøre det lige her <<<

 

 

 

 

 

(Visited 245 times, 1 visits today)
Share This