Du er simpelthen nødt til at læse bogen Mental Topform af Louise Luxhøj, hvis dine tanker og følelser styrer alt for meget i dit liv eller hvis du føler at dit liv er ren leverpostej. (Ja, sådan har jeg det altså også nogle gange, så går der lige lidt for meget bleskift, uglede hår og hakkebøf i den).

Så hvis du trænger til forandring i dit liv, så er denne bog et Must Read.

Og hvorfor er du så nødt til at læse Mental Topform?

Jo for ALT i bogen er forskningsbaseret viden – som jeg jo elsker – fordi så ved vi, at det vi får at vide af Louise faktisk virker. Det vil sige, at der er flere tusind mennesker, der har afprøvet netop de øvelser, du finder i bogen, og hvor øvelserne har virket for dem.

Det er ofte et godt tegn.

Bogen er delt i to.

Den første halvdel er masser af viden om psyken.

Den anden halvdel er et 28-dages træningsprogram med en personlig plan for fremtiden og en vedligeholdelsesplan (meget vigtigt), så du har mulighed for at fastholde dine fremskridt efter de 28 dage.

Bogen er fyldt med øvelser som er til dig, som hverken har brugt selvhjælpsbøger eller trænet din hjerne før, men det er så sandelig også til dig, som er super garvet inden for selvhjælpsbøger. Jeg vil vædde på, at du finder mange øvelser, du ikke har prøvet før.

Som Louise skriver: ”Det er dokumenteret, at en personlig indsats for at skabe mere mental trivsel nytter. Vi har mulighed for at påvirke vores sind og vores tanker. Forskningen viser, at overskud, glæde og endda lykke er noget, vi kan lære at få mere af”.

Jep vi kan lære at blive mere robuste, taknemmelige og tilfredse med vores liv – men det kræver – en indsats. Som alt her i livet. Alt vi vil være gode til kræver øvelse. Hvordan er det lige, at du har lært at gå i tidernes morgen?

Jo det brugte du mange måneder på, hvor du undervejs i processen væltede og slog dig, men du blev bare ved og ved med at rejse dig op. Og sådan har du og jeg lært at gå. Denne praksis kan du overføre på alle andre færdigheder, du vil mestre her i livet.

Jo mere øvelse, desto bedre bliver du – og det gælder også arbejdet på øverste etage.

Rigtig god fornøjelse (hvis du læser bogen).

Sofia

(Visited 108 times, 1 visits today)