5 afslørende tegn på, at du (nok) ikke får angsten væk endnu

Tegn nr. 2:
Ingen værdsættelse af eller lyst til at lære angsten at kende 

Du dør ikke af din angst – det gør din sjæl til gengæld, hvis du IKKE omfavner den

 

Kender du det her: “Jeg kæmper mod angsten, og er opsat på at vinde kampen“.

 

Eller det her: “Jeg har ikke lyst til at skulle acceptere angsten og vide, at jeg aldrig kommer af med den“. “Hvis jeg bare kunne overvinde angsten, så ville mit liv være [indsæt dit største ønske]

 

min vejrtrækning var meget anstrengt, jeg hev efter vejret, fordi jeg havde en følelse af ikke at få nok luft og havde en ubehagelig kvælningsfornemmelse

 

Mange mennesker ser ikke angsten, som en nødvendig sikkerhedsvagt.  Fordi de ikke værdsætter dens selskab. Fordi de ikke har lysten til at lære den at kende. Fordi de bare vil overvinde den og komme videre. Og måske … frem for alt … fordi de er angst for angsten.

 

Det er tit de samme mennesker med angst, som ikke kan acceptere den. De er bange for den. De mangler støtte. De har prøvet alt. Og ser angsten som en kronisk tilstand. Det er desværre de mennesker med angst, som ikke får stoppet den igen.

 

Du skal lære angsten at kende. Du skal have en strategi for din angst. Og du skal vide, a) hvor dine forhindringer er, b) hvad dine små målrettede skridt er, c) på hvilke tidspunkter i din proces, du har mest behov for ro og hvile d) hvordan du opretholder dine solide fremskridt?

 

Så får du også stoppet angsten, som du har brug for. Så du kan få meget mere overskud til dem, du elsker, rejse jorden rundt og opleve verdenen, udforske alt det, du elsker – og få ro på både tankerne og kroppen. Du vil glæde dig til alle tidspunkter på dagen uden at grue for dem.

 

Den gode nyhed er: Du dør ikke af din angst. Og du skal hverken sidde i rundkreds eller kastes ud i det, du frygter allermest. Denne nye måde at få angsten væk på, fungerer for alle, der hader at blive kastet ud på dybt vand med angsten, fordi den er baseret på det, du allerede kan og har lyst til.
>>> Hvis du ikke fik læst tegn nr.: Du får ikke handlet på den viden om angst, du har – kan du gøre det lige her <<<

(Visited 331 times, 1 visits today)