Knæk Angstkoden – Gratis online angstkursus

Angstekspert Sofia Mira fortæller dig om de 10 trin + 1 bonus trin, så du lærer at håndtere din angst

Webinar den 4. juni 2014 beskret

Tilbage i marts 2010 gik jeg ned med stress og udviklede voldsomme angstanfald. Mit liv blev med et trylleslag – bogstavligt talt – fra den ene dag til den anden forandret til mit værste marridt.

Fra at kunne fungere på en arbejdsplads og varetage mit job, blev alt revet væk fra mig. Jeg kunne pludselig ikke holde ud at være på arbejde, fordi jeg konstant fik panikanfald og følte at jeg blev kvalt. Jeg havde uvirkelighedsfornemmelser, jeg var svimmel, jeg havde kvalme og mine tanker blev mere og mere dystre.

Min krop var i sit højeste alarmberedskab – dag ud og dag ind. Det var mega opslidende, føj for pokker da en tid, det var! Så jeg har oplevet angstens grimme ansigt stirre på mig med fråde om munden, hvor jeg følte mig sindssygt magtesløs, håbløs og uden kontrol over mig selv og mit liv. Det var fandme ikke sjovt!!

Måske har du det også sådan?

Men for at gøre en lang historie meget kort, så kom jeg altså ud på “den anden side”, som jeg kalder det, hvor angsten ikke længere styrede mit liv. Der er nogle områder af mit liv, hvor angsten slet ikke eksisterer mere, og så er der andre områder, hvor den stadig godt kan titte frem. Og det er helt okay.

Vi skal derhen hvor den ikke styrer os – det vil sige, angsten skal ikke bestemme, om du vil rejse på ferie med din familie eller om du vil tage med i biografen eller på café.

Niksen biksen…det skal være dig, der bestemmer over dit liv og dine drømme. Og IKKE angsten!

Det er min lille hemmelige mission – jeg vil give dig alle de redskaber, der skal til, så du lærer at håndtere angsten.

Er det nemmere sagt end gjort? HELT SIKKERT! Trust me – jeg har været spærret inde i et S-tog pga. en personpåkørsel, siddet fast i metroen pga. tekniske problemer og virkelig skidt grønne grise, da jeg skulle bevæge mig op i griselifterne på skisport stedet Alpe D’Huez.

Hold da fast – har det været nemt, på ingen måder. Men når du lærer forskellige teknikker og virkelig øver dem, så de sætter sig på rygraden – så er du nået langt. Det der skal til er viden, vedholdenhed og øvelse – det vil din hjerne elske dig for!

Knæk Angstkoden – 10 konkrete råd og værktøjer – et gratis angstkursus på 75 min

I dette Gratis Webinar deler jeg min viden og erfaringer, så du helt konkret bliver bevidst om, hvad der skal til, hvis du virkelig ønsker at knække din angstkode.

Jeg fortæller dig om:

 • Trin 1: Hvorfor opstår angst?
 • Trin 2: Hvad betyder tanker – fokus – mindset?
 • Trin 3: Åbenhed
 • Trin 4: Accept og tålmodighed
 • Trin 5: Effektiv behandling af angst
 • Trin 6: Konfrontér angsten
 • Trin 7: Åndedrættet
 • Trin 8: Kost
 • Trin 9: Motion
 • Trin 10: Successer
 • Trin 11 – Bonus: Om at være pårørende

Efter selve webinaret kan du høre alle de spørgsmål, som bliver stillet om angst – selve spørgetimen varer 45 min. Her svarer jeg på spørgsmål om blandt andet medicin, graviditet, eksamensangst, kognitiv terapi, eksponering, muskelspændinger og mange andre super gode og relevante spørgsmål om angst.

Klik her…hvis du ønsker at lytte til mit online kursus “Knæk Angstkoden – 10 konkrete råd og værktøjer, der lærer dig at håndtere angsten” og du får også mine 7 worksheets, så du aktivt kan arbejde med angsten<——

Det siger andre om Online kurset “Knæk Angstkoden”:

Mille:
Der findes mange kurser og selvhjælpsbøger om angst, som egentlig ikke giver en noget, og jeg var derfor skeptisk over for et 75 min. webinar, som skulle knække min angst, når jeg ved, hvor meget det kræver. Men jeg blev positivt overrasket og blev meget begejstret over webinaret, fordi det det kombinerer viden, personlig erfaring og selvhjælpsøvelser. Jeg følte, at jeg blev oplyst og lærte noget nyt om min angst. Og jeg følte, at kvinden bag webinaret, Sofia, var interesseret i mig og i at hjælpe mig. Knæk Angstkoden er et gratis webinar med 10 råd og værktøjer, som har til formål at lære os om vores angst, og hvordan vi håndterer den. De 10 steps omhandler bl.a. at finde årsagen bag angsten, tankebetydning, åbenhed og accept, åndedrætsøvelser, kost, motion, guide til selvhjælpsøvelser samt tips til pårørende. Det gode ved dette webinar er, at det er meget personligt, da Sofia selv har lidt af angst og derfor helt konkret ved, hvad det handler om, og hvad der virker og ikke virker. Hun giver god baggrundsviden om angsten og dens opståen og kommer med en række værktøjer, vi kan bruge til at arbejde aktivt med angsten og dermed på sigt – i bedste fald – blive den kvit. Mange andre kurser handler om, hvordan vi bliver lykkelige og dermed overvinder angsten, mens Sofia tager fat i det mere realistiske billede og taler lige ud af posen – der er ingen nem vej, men efter webinaret er jeg langt mere fortrøstningsfuld og optimistisk, fordi der er en vej ud af angsten, og første step for mig er i hvert fald Knæk Angstkoden.

Diana Vendelborg:
Det kræver, at du selv vil arbejde med dine tanker, hvis du vil kunne håndtere din angst eller endda få den til at forsvinde…..disse ord, nok ikke ordret, bliver sagt igen og igen i dette web seminar. I starten af seminariet tænker jeg, det kan hun da godt sige, det er nemmere sagt end gjort, som jeg lytter mere og mere til den rare stemme, går det op for mig, hun har selv været turen igennem og arbejder med det hele tiden, alligevel sidder hun der og holder et seminar, har lavet en hjemmeside og mange andre tiltag, jeg føler straks her er en jeg gider lytte til. Trinvis går hun igennem både gode råd og hvordan det kan føles at have angst, jeg har længe søgt en som forstår mig, men som er for enden af tunnelen og kan se lyset og kan guide mig der hen, har været igennem psykiater, læger og psykologer, men ingen har givet mig noget jeg selv kunne gøre, jeg stod pludselig med det ene redskab efter det andet som JEG kunne gøre, har følt mig så hjælpeløs og slet ikke som mig selv i dette forløb, nu kan jeg blive min egen herre. Noget så simpelt som at spise noget mere protein og få noget omega 3.. jeg kan starte et sted og begynder at arbejde mig ud af dette helvede, for det synes jeg bestemt det er. I løbet af de ca. 2 timer seminariet varer inkl. spørgsmål… finder jeg gejsten til at arbejde med mig selv og mine tanker. Jeg føler, jeg har fundet hvad jeg søgte, nemlig hvad kan jeg selv gøre. Ikke bare vente på den næste samtale med psykologen.
Tak for at give mig gejsten til at ville gøre noget ved dette og give mig redskaberne, ved godt der er lang vej endnu, men nu har jeg fået vist vejen.

Louise:
Jeg fik først lyttet til dit webinar i forgårs. Jeg har haft angst siden 2001 og har kæmpet/arbejdet med det siden jeg fandt ud af hvad der var galt med mig. Der har været op og nedgang i dette projekt, men da jeg gik med stress sidste år i maj, måtte jeg starte helt forfra med mit arbejde med angsten. Det går fremad. Og noget har slået mig noget så grusomt på den fede måde: Jeg er kommet dertil, hvor jeg leder efter angsten i de situationer, jeg ved jeg plejer at blive angst! Men bliver det ikke! Det var noget af det, du fortalte i dit webinar. Har aldrig tænkt over det, før du sagde det på den måde 🙂

Så tusind tak! Bare den lille fortælling har hjulpet mig meget.

Det ville jeg bare lige fortælle dig.
God dag

 

"11 trin til at komme videre, når angsten viser sit grimme ansigt"  

- En guide til dig, der har mødt angsten for første gang.

Klik her og læs mere…

"5 steps til at dæmpe angsten"

- Gratis OnlineGuide om de 5 steps, der dæmper angsten og får dig til at slappe 100 % af.

Læs mere og tilmeld dig lige her...                     

"8 tips til at sætte angsten på standby" 

- 8 tips der får angsten på standby samtidig med at du får større livskvalitet og betydelig mere energi.

Læs mere og tilmeld dig her - klik klik...

Få Gratis artiklen "Mit liv var ren overlevelse"

- Læs Sofias historie i Alt for damerne om sine oplevelser med angsten, og hvad hun gjorde for at komme videre.

Klik her og læs mere...

Få Gratis E-bogen "Når angsten puster dig i nakken"

- Sofia har udvalgt de 12 bedste spørgsmål og svar om angst, så du bliver klogere på, hvad angsten egentlig er for en størrelse.

Tilmeld dig her og modtag e-bogen med det samme...

Få Gratis Online Angstkurset "Knæk Angstkoden"

- Lyt til Sofias 10 trin + 1 bonus trin, så du lærer at håndtere din angst. Og få samtidig 7 worksheets, der hjælper dig aktivt i arbejdet med angsten.

Klik her og læs mere...

(Visited 1.510 times, 1 visits today)
Gratis e-bog: Når angsten puster dig i nakken
Close

Få min Gratis E-bog "Når angsten puster dig i nakken"

★ Angst, stress og vrede - hvordan giver jeg slip?
★ Er varig angst farligt for helbredet?
★ Hvornår ved jeg, at angsten er på retur?
★ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen gratis
Share This